Het Menu
De dorpsgek heeft een kleine kaart met heerlijke lunchgerechten en een grote
kaart. De kleine kaart loopt van 12:00 tot 16:00 uur. Gerechten van de grote kaart
zijn te bestellen van 12:00 tot 22:00 uur.
Al onze (dag)menu's worden bereid met heerlijke dag verse producten.
Wij informeren u graag over het dagmenu, bel ons op 0346-
Kleine Kaart
Tosti Ham/kaas
Tosti "Dorpsgek"
Tosti Brie/ham/tomaat
Tosti “Boeren”
Tosti “Caprese”
Soep van de Dag
Stokbroodje Gezond
Brood met 2 Kroketten
“De Dorpsgek” Bal gehakt
Uitsmijter
Omelet
Zalm
“Koekepan op Tafel”
Grote Kaart
Soep van de Dag
Kip Saté
Saté Dorpsgek
Ossenhaas Saté
Schnitzel
Spareribs
Varkenshaaspuntjes
Kogelbiefstuk
Ribeye
Ossenhaaspuntjes
Gamba’s
Bistrospies
IJs
Dame Blanche
IJs Dorpsgek
Boeren Sorbet
Vruchten Sorbet
Koffie
Van 12:00 tot 16:00 uur
met pikant gehakt
Volkorenbrood met Geitenkaas, Bacon en Honing
Boerenwit met zongedroogde Tomaatjes, Pesto en Mozzarella
Huisgemaakt vanaf
met Salade
met Brood en Salade
met 3 eieren, 3 sneetjes brood en salade:
met Kaas of Ham of Spek
met Ham/Kaas of Spek/Kaas
Rosbief (wordt ter plekke gehaald bij plaatselijke slagers,niet mogelijk Woensdag na 13:00 uur)
“Dorpsgek” met Ham, Spek en Kaas
“Franse”, met Rauwe Ham, Brie, Tomaat en Bieslook
Met Champignons
Met Champignons en Ham
Boeren (Diverse Groenten, Aardappel, Ham, Spek, Tomaat en
Champignons) Keuze uit Wit of Bruin Brood
(200 gram) met Toast en Salade”
Met een malse Kogelbiefstuk, Champignons, Ui, Paprika, Kruidenboter, Kappertjes. Geserveerd met Salade en Brood of Frites
Van 12:00 tot 22:00 uur
Huisgemaakt vanaf
Malse Kipsaté van de Grill (ca. 300 gram)
met gebakken Uitjes, Tauge, Atjar en Kroepoek
Varkenshaas Saté van de Grill (ca. 300 gram)
met gebakken Uitjes, Tauge, Atjar en Kroepoek
Ossenhaas Saté van de plaat afgeblust met Teriyakisaus
met gebakken Uitjes, Lente Ui, Tauge en Kroepoek
Gebakken in boter
Voor de grote eters
Gebakken met Champignons, Ui, Paprika en afgeblust met
Rode Wijnsaus
(ca. 250 gram) met gebakken Champignons, Paprika, Ui,
Kappertjes en Kruidenboter
(ca. 350 gram) met gebakken Champignons, Paprika, Ui,
Rodewijn saus, Kappertjes en Kruidenboter
Gebakken Ossenhaaspuntjes afgeblust met een
zachte romige Pepersaus
Gebakken in Olijfolie met Ui, Tomaat, Knoflook en Kruiden
Spies van de Grill met Varkenshaas en Ossenhaas overgoten met Pepersaus, Bosuitjes en Peterselie
Boeren Vanille ijs met Chocolade saus en Slagroom
Boeren Vanille ijs met Chocolade saus, Amaretto, Spekulaas en Slagroom
met Rum en Rozijnen
met Appelgebak en echte Slagroom
met Spoorpunt en echte Slagroom
Alle gerechten van de Grote Kaart worden geserveerd met Frites en Salade
Vooraf wordt Stokbrood met huisgemaakte Kruidenboter en Olijfolie met verse knoflook en zeezout geserveerd.
Van Vrijdag t/m Zondag heeft de Dorpsgek een speciaal Weekendmenu