Home.Algemene informatie.Menu.Agenda.Fotoalbum.Vacatures.

 

Het Menu
De dorpsgek heeft een
kleine kaart met heerlijke lunchgerechten en een grote kaart. De kleine kaart loopt van 12:00 tot 16:00 uur. Gerechten van de grote kaart zijn te bestellen van 12:00 tot 22:00 uur.

 

Al onze (dag)menu's worden bereid met heerlijke dag verse producten.

 

Wij informeren u graag over het dagmenu, bel ons op 0346-569999.

 

Kleine Kaart

 

Tosti Ham/kaas

Tosti "Dorpsgek"

Tosti Brie/ham/tomaat

Tosti “Boeren”

Tosti “Caprese”

 

Soep van de Dag

Stokbroodje Gezond

Brood met 2 Kroketten

“De Dorpsgek” Bal gehakt

  

Uitsmijter

 

 

 

 

 

 

Omelet

 

 

 

 

Zalm

 

“Koekepan op Tafel”

 

 

 

 

 

 

 

Grote Kaart

 

Soep van de Dag

 

Kip Saté

 

Saté Dorpsgek

 

Ossenhaas Saté

 

Schnitzel

 

Spareribs

 

Varkenshaaspuntjes

 

Kogelbiefstuk

 

Ribeye

 

Ossenhaaspuntjes

 

Gamba’s

 

Bistrospies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IJs

 

Dame Blanche

IJs Dorpsgek

 

Boeren Sorbet

Vruchten Sorbet

 

Koffie

 

 

 

 

Van 12:00 tot 16:00 uur

 

 

met pikant gehakt

 

Volkorenbrood met Geitenkaas, Bacon en Honing

Boerenwit met zongedroogde Tomaatjes, Pesto en Mozzarella

 

Huisgemaakt vanaf

 

met Salade

met Brood en Salade

 

met 3 eieren, 3 sneetjes brood en salade:

met Kaas of Ham of Spek

met Ham/Kaas of Spek/Kaas

Rosbief (wordt ter plekke gehaald bij plaatselijke slagers,niet mogelijk Woensdag na 13:00 uur)

“Dorpsgek” met Ham, Spek en Kaas

“Franse”, met Rauwe Ham, Brie, Tomaat en Bieslook

 

Met Champignons

Met Champignons en Ham

Boeren (Diverse Groenten, Aardappel, Ham, Spek, Tomaat en

Champignons) Keuze uit Wit of Bruin Brood

 

(200 gram) met Toast en Salade”

 

Met een malse Kogelbiefstuk, Champignons, Ui, Paprika, Kruidenboter, Kappertjes. Geserveerd met Salade en Brood of Frites

 

 

 

 

 

 

Van 12:00 tot 22:00 uur

 

Huisgemaakt vanaf

 

Malse Kipsaté van de Grill (ca. 300 gram)

met gebakken Uitjes, Tauge, Atjar en Kroepoek

Varkenshaas Saté van de Grill (ca. 300 gram)

met gebakken Uitjes, Tauge, Atjar en Kroepoek

Ossenhaas Saté van de plaat afgeblust met Teriyakisaus

met gebakken Uitjes, Lente Ui, Tauge en Kroepoek

Gebakken in boter

 

Voor de grote eters

 

Gebakken met Champignons, Ui, Paprika en afgeblust met

Rode Wijnsaus

(ca. 250 gram) met gebakken Champignons, Paprika, Ui,

Kappertjes en Kruidenboter

(ca. 350 gram) met gebakken Champignons, Paprika, Ui,

Rodewijn saus, Kappertjes en Kruidenboter

Gebakken Ossenhaaspuntjes afgeblust met een

zachte romige Pepersaus

Gebakken in Olijfolie met Ui, Tomaat, Knoflook en Kruiden

 

Spies van de Grill met Varkenshaas en Ossenhaas overgoten met Pepersaus, Bosuitjes en Peterselie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boeren Vanille ijs met Chocolade saus en Slagroom

Boeren Vanille ijs met Chocolade saus, Amaretto, Spekulaas en Slagroom

met Rum en Rozijnen

 

 

met Appelgebak en echte Slagroom

met Spoorpunt en echte Slagroom

Alle gerechten van de Grote Kaart worden geserveerd met Frites en Salade

Vooraf wordt Stokbrood met huisgemaakte Kruidenboter en Olijfolie met verse knoflook en zeezout geserveerd.

Van Vrijdag t/m Zondag  heeft de Dorpsgek een speciaal Weekendmenu